İnci Taneleri’nde düğümler çözülüyor: Final sahnesiyle izleyenleri ekrana kilitledi

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri’ne bu hafta, Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu. 

Kanal D'de her perşembe akşamı ekrana gelen İnci Taneleri’nde düğümler çözülüyor. Azem, Dilber’e (Hazar Ergüçlü) silahı nerden bulduğunu sordu. Dilber de Zahir’den kurtulmak için başka çaresi olmadığını söyledi ve Azem’den silahı geri istedi.

Azem, Dilber’e “Senin çare dediğin bir adamı öldürmek, bir kadını ömür boyu hapse tıkmak ve bir çocuğu şu dünyanın ortasında yapayalnız bırakmak.” diyerek aradığı çözüm yolunun yanlış olduğunu söyledi. Azem’in bu sözlerine karşılık Dilber’in “Herkes ne yapmayacağımı söylüyor, sen de. Ama ne yapacağımı kimse söylemiyor.” sözleri izleyicilerin yüreğine dokundu.

Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Narin Güran cinayetinde HTS raporu ortaya çıktı Gram altın için 4500 TL tahmini! Yeni Asgari Ücrette Üç Rakam Öne Çıktı Bir İlk. Elazığ'da Vatandaşın Tarlasından Çıktı Dağın tepesinde cinsel ilişkiye girdiler