İleriye değil geriye doğru yürüyün: Geriye doğru yürümenin güçlü etkileri varmış

Yürüyüş yapmak, sağlığımız için en faydalı aktivitelerden biridir. Özellikle kalp ve beyin sağlığına iyi gelen yürüyüş, farklı etkilere de sahiptir. Ancak yapılan araştırmalara göre geriye doğru yürümek, ileriye doğru yürümekten daha yararlı olabilir. İşte geriye doğru yürümenin sağlığa mucizevi etkileri

Yürüyüş, aktif kalmanıza yardımcı olabilecek bir kardiyo biçimidir. Her gün yarım saat boyunca yürüyüş yapmak, başta kalp sağlığı olmak üzere, bir dizi sağlık yararını beraberinde getirir. Vücut sağlığını güçlendiren bu eylem, birçok hastalığa karşı koruyucudur.

Ancak ters yürüyüş vücudunuzu benzersiz şekillerde zorlar ve güçlü faydaları beraberinde getirir. Geriye doğru yürümek zorlayıcı olsa da, oldukça faydalıdır. Retro yürüyüş olarak da bilinen geriye doğru yürüme eylemini, günde birkaç dakika olacak şekilde uygulayabilirsiniz.

Vatandaşlar Dikkat Bu Gıdalardan Uzak Durun Narin Güran cinayetinde kritik gelişme Filiz Akın'ın son hali sevenlerini kahretti Çuvalda bulunduğu iddia edilmişti; yalanlama geldi Hapşıran kadının sırrı çözüldü Reha Muhtar'ın sağlık durumu nasıl?