İhaneti kayınvalidesi ortaya çıkardı. Oğlunu aldatan gelinini arabada başka bir erkekle yakalayan kayınvalide bakın ne yaptı. 'Bunu oğluma nasıl yaparsın'

Çin'de çekilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadının kocasını aldattığı anların yer aldığı ifade edildi. 2 ay öncesinde doğum yapan gelinini arabada başka bir erkekle gören kayınvalide sokak ortasında adeta öfkeden delirirken gelinin saçından tutarak onu araçtan indirdi.

Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadının kocasını aldatırken kayınvalidesine yakalandığı anlar yer aldı. Yolun ortasında gelinini başka bir adamın arabasında gören kayınvalide bir süre duruma anlam veremedi ardından ise aracın kapısını açarak gelinini saçından yakalayıp araçtan indirmeye çalıştı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Kayınvalidesinin kendisine saldırması üzerine gelin "Oğlunuzun bana nasıl davrandığını biliyor musunuz?" diyerek savunmaya geçti. Kayınvalide ise gelinine "Bunu oğluma nasıl yaparsın" diyerek tepki gösterdi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası