İfade tutanağında çıktı: Narin'in annesi, amcası Salim Güran ve Salim Güran'ın kendi amcasının eşi hakkında yasak ilişki iddiası

Bahtiyar, jandarmadaki ifadesinde olay günü yaşananları şöyle anlatmıştı: "Ben evden aracımla çıktım. Sonra arkamdan Renault marka beyaz renkli ve 47 plakalı araçla Salim Güran'ın geldiğini gördüm. Tam olarak bu yer, mezarlıktan Tavşantepe Mahallesi'ne doğru çıkan parke döşeli köyün iç yolunda bana Salim Güran korna ve selektör yaptı. Ben de bana içme suyu ile ilgili bir şey söyleyeceğini düşünerek bekledim. Salim Güran bana eliyle göstererek aracın ön yolcu koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek 'bunu yok edeceksin' dedi. Ben de gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı vaziyette ve hareketsiz vaziyette yatan birinin olduğunu gördüm. Ben insan olduğunu anlayınca şaşırdım ve tereddüt ettim."

Narin cinayetinde kan donduran rapor! Amca Salim Güran'dan flaş talep! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Vatandaş Bastırdı TOKİ Yüzde 25 İndirim Kampanyası Ahu Tuğba'nın kızından cenaze açıklaması!