İBB Şehir Tiyatroları'nın repertuvarı belli oldu! Oytun Askeroğlu amaçlarını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları “Sürdürülebilir Bir Dünya İçin … Barış” temasının hâkim olduğu 2024-2026 repertuvarını Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde açıklandı. 2 Ekim’de açılacak yeni tiyatro sezonunda tiyatroseverleri Yaşar Kemal’den Shakespeare’e, Tarık Akan’dan Haldun Taner’e klasik ve çağdaş yazarların eserlerinin ön planda olduğu görüldü. İBB Şehir Tiyatroları müdürü Oytun Askeroğlu ise amaçlarını açıkladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “Sürdürülebilir Bir Dünya İçin … Barış” temasının hâkim olduğu 2024-2026 repertuvarını Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlediği bir toplantıyla basın mensupları ve kültür-sanat camiasıyla paylaştı.

2 Ekim’de açılacak yeni tiyatro sezonunda tiyatroseverleri Yaşar Kemal’den Shakespeare’e, Tarık Akan’dan Haldun Taner’e klasik ve çağdaş yazarların eserlerinin ön planda olduğu zengin bir repertuvar bekliyor.

İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ayşegül İşsever’in 2024-2026 repertuvarını paylaştığı toplantıya; İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kültür Daire Başkanı Tolga Volkan Aslan, Şehir Tiyatroları Müdürü Oytun Askeroğlu, Genel Sanat Yönetmeni Yardımcıları Emrah Özertem ve Can Başak, Müdür Yardımcıları Nilüfer Batmaz ve Berna Beyazkılınç Tezcan, Başdramaturg Dilek Tekintaş katıldı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı Narin cinayetinde kan donduran rapor!