Hemen benlerinizi kontrol edin: Kanserli benlerin bu belirtilerine dikkat

Kanserli benlerin belirtileri

Benler, hemen hemen herkesin vücudunda oluşan lekelerdir. Ancak bazı benler, kanserle ilişkili olabilir. Kanserli benlerin en yaygın belirtileri, benin rengi düzensiz olabilir. Siyah, kahverengi veya ten rengi olabilir.

Ayrıca beyaz, gri, kırmızı, pembe veya mavi alanlar da olabilir. Kanserli benlerin bir diğer belirtisi de, asimetridir. Benin yarısı diğer yarısından farklı görünebilir.

Kanserli benler, giderek büyür. 6 milimetreden daha büyük olan benlerin, kanserli olma olasılığı yüksektir. Ayrıca bazı kırmızı benler, kanserli olabilir.

Tüm bunlarla birlikte benin kenarları pürüzlü, bulanık olacak ve pürüzsüz olmamalıdır. Sonuç olarak beninizin rengi, görünümü veya boyutu değişirse, bu benin kanserli olma ihtimali çok yüksektir. Bu belirtilerden herhangi biri mevcutsa, en kısa sürede bir uzmana görünmelisiniz.

İşte sucuk diye eşek eti yediren firmalar Eski hakem Elif Karaarslan'a ilişkin yeni gelişme Burcuna göre hangi renk olduğun belli oldu Ünlü çift İtalya'da dünya evine girdi Sağlığa en faydalı peynirler belli oldu Burcunuza göre hangi bitkisiniz?