Hazırlıkları iki buçuk yıl sürdü. Güzel Aşklar Diyarı nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncuları kim?

‘DUYGUSAL YOLCULUĞA ÇIKACAKSINIZ’

Burak Berkay Akgül de “Dizimiz nihayet izleyicilerimizle buluşacak. Çok heyecanlıyız. Umarım bu dizi, hayallerindeki aşkı arayan herkese unutulmaz bir duygusal yolculuk yaşatır" dedi.

Güzel Aşklar Diyarı’nın çekimleri daha çok Kapadokya yapılsa da Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı coğrafyalarda çekilen görüntüler de dizinin ilerleyen bölümlerinde seyirci ile buluşacak.

Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımcılığını Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Narin Güran cinayetinde HTS raporu ortaya çıktı Gram altın için 4500 TL tahmini! Yeni Asgari Ücrette Üç Rakam Öne Çıktı Bir İlk. Elazığ'da Vatandaşın Tarlasından Çıktı Emine Erdoğan'dan çeyiz defilesi