Haziran geldi emekli maaş promosyonu da zamlandı: Emekli maaş promosyonu güncellendi, hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Bankalar emekli maaş promosyonlarında güncellemeye gitti. Yapılan zamla birlikte emeklilere verilen banka promosyonları 20 bin liraya kadar çıktı. En yüksek emekli maaş promosyonu veren banka hangisi oldu? Haziran ayı itibariyle emekli maaş promosyonu veren bankalar listesi.

2024 Haziran ayı ile birlikte bankalar emekli maaşları için verdikleri promosyon miktarlarını güncelledi. Emekli maaşı banka promosyonları, bankalarla taahhüt süresi sona erecek olan emeklilerin gündeminde yer almaya başladı.

Bazı bankalar, emekli promosyonlarını maaşa göre 18 bin TL'ye kadar yükseltti. Haziran ayı itibarıyla birçok banka emekli promosyonlarında güncelleme yapmaya başladı.

Peki Emekli maaş promosyonu başvurusu nasıl yapılır?

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan yararlanabiliyor. Emekliler bankaya gitmeden, e-Devlet üzerinden banka değişikliği yapabiliyor. Banka taşıma işlemi ayrıca, mobil bankacılık üzerinden 'Başvuru- Emekli Başvuru- Emekli Maaşı Şube/Banka Değişikliği' adımları takip edilerek de yapılabiliyor.

İşte bankaların emekli promosyon ücretleri:

Eski hakem Elif Karaarslan'a ilişkin yeni gelişme Kar kapıya dayandı. Kışlıklarınızı çıkarın! Bağışıklığı güçlendiriyor virüslere meydan okuyor Yener ile Serengil vahşete duyarsız kalmadı Kayısı ve rafadan yumurta tüketenler dikkat Kadınlar erkeklerden daha fazla uyumalı!