Güney Kore'ye seyahat planı olanlar dikkat! İşte sonbaharda görülmesi gereken en iyi Güney Kore rotaları

Güney Kore’nin en çok rağbet gören mevsimlerinden biri olan sonbaharda en çok ziyaret edilen ve en beğenilen destinasyonları açıklandı. Kore Turizm Organizasyonu, dünyanın değişik coğrafyalarından gelen seyahat severler tarafından sonbaharda en çok ziyaret edilen ve en beğenilen Kore destinasyonlarını açıkladı.

Kaynak: DHA

SEUL: SEOKCHONHOSU GÖLÜ

Seokchonhosu Gölü, Kore'nin popüler tema parkı olan Lotte World'ün hemen yanı başında yer alır, bu metropoldeki en ideal nefes alma ve doğayla buluşma noktalarından biri. Seul'deki sonbahar yapraklarını en güzel gözlemleyebileceğiniz cazibe merkezlerinin de başında gelir. Farklı sonbahar renk harmonisine tanıklık edebileceğiniz ağaçlarla dolu bir gezinti yolu ile donatılmıştır. Göl çevresinde sonbahar görselliği içinde keyifli bir gezinti yaparken, Kore'nin en yüksek gökdeleni olan Lotte World Tower da gezintiye eşlik eden görsellik sunacak.

Cem Garipoğlu gizemi için tarih verildi Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı Kıyma diye millete öyle bir şey yedirmişler ki.. Burcunuz hangi sporu yapmanızı söylüyor? Kuralları hiçe saydı, yayaları tehlikeye attı