Galip Ensarioğlu'ndan Narin cinayeti açıklaması: Tülbent ailesiyle birlikte yaşadığı evinde bulundu

Narin cinayeti soruşturması devam ediyor. Şüpheliler adliyeye sevk edildi. AK Partili Galip Ensarioğlu cinayete ilişkin açıklamaları ile gündeme gelmişti. Ensarioğlu cinayete ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Daha önceki sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Ensarioğlu'nun verdiği bilgilerle bulunan deliller arasında çelişki yaşandı. Narin cesedinin saklandığı yerin fotoğrafı da ortaya çıktı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve itiraf sonucunda dere yatağında taşlarla gizlenmiş şekilde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada itirafçı Nevzat Bahtiyar savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltında bulunan 23 kişinin ise sorguları tamamlandı. Şüpheliler bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturmada ilginç gelişmeler yaşandı.

Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar İmamın neden ifadesinin alındığı belli oldu Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü Heyelan ve taşkınlar 32 köy yolunu kapattı Emekli Maaşları Yüzde 37 Düşecek. Uzman Açıkladı