FLAŞ! Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar. Deutsche Bank Ekonomistleri Rakam Verdi. 2025 Yılında Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Politika faizinin yerine alternatif araçların da daha uzun süre yürürlükte kalmasının beklendiği ifade edildi.

Liranın reel olarak değer kazanmasının süreceğini, ancak önceki döneme göre daha sınırlı olacağını öngören ekonomistler, hane halkı ve şirketlerin dolar/TL’deki atak risklerine karşın kırılgan durumda olduğuna da dikkat çekildi.

TCMB'nin faiz indirimine 2025 Ocak ayında başlaması beklenirken, 250 baz puan ile başlayacağı ve faizin yüzde 47,5'e indireceği öngörüsü devam etti.

Yakın vadede mevcut ekonomik programının süreceğine duyulan güven yüksek olurken, mevcut makroekonomik politikaların sürdürülebilirliği konusunda, en azından 2025 sonuna kadar sürmesi, 2026 başında erken seçim için görüşmelerin başlaması olasılığıyla temkin öngörüldü.

Semih Çelik'in babasının ifadesi ortaya çıktı Narin'in DNA örnekleri eşleşti Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar Erken boşalmayı önleyen 6 yöntem ortaya çıktı Durmadan Hapşıran Kadından Yeni Haber Kel yapan şampuanlar belli oldu