FLAŞ! Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar. Deutsche Bank Ekonomistleri Rakam Verdi. 2025 Yılında Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Pek çok kişinin 2025’in ilk yarısına kadar ekonomik koşulların işletmeler ve hanehalkı için daha zorlayıcı olacağını düşündüğü ifade edilirken, para politikasının gevşemesiyle birlikte kademeli bir rahatlamanın 2025’in ilk yarısından sonra olmasının da beklendiğinin altı çizildi.

Enflasyonda en büyük endişe

Raporda, enflasyonun, ekonomik programın hedefleri arasında en büyük endişe kaynağı ve geriden gelen unsur olarak kalmaya devam edeceği öngörülürken, piyasa profesyonelleri ve politika yapıcılar, dezenflasyon konusunda iyimser, ancak bunun başlangıçta beklenenden biraz daha uzun sürebileceğinin düşünüldüğü de eklendi.

Piyasa profesyonellerinin çoğunun, şirketlerin ve hane halkının enflasyon beklentilerinin, gerçekleşen enflasyonun 2025 sonunda %45'in altına, 2025 ortasında ise yaklaşık %30'a düşmesiyle daha hızlı azalacağını düşündüğü belirtildi.

Deutsche Bank, Türkiye için 2024 sonu enflasyon tahminini yüzde 42,3'ten yüzde 43,9'a, 2025 sonu enflasyon tahminini de yüzde 23,2'den yüzde 25'e çıkardı.

Semih Çelik'in babasının ifadesi ortaya çıktı Narin'in DNA örnekleri eşleşti Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar Durmadan Hapşıran Kadından Yeni Haber Erken boşalmayı önleyen 6 yöntem ortaya çıktı Kel yapan şampuanlar belli oldu