Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim. Anadolu Ajansı 2020 Yılında Duyurmuştu. 10 Milyon TL Ödülle Arananlar Listesinde. Abdullah Aymaz Kimdir?

Elebaşı Gülen'in ardından örgütte söz sahibi olmak isteyen örgütün Avrupa ayağını yöneten Abdullah Aymaz'ın ismi de dikkat çekiyor.

Daha önce Aymaz'ın, gerekirse "Avrupa ayağı olarak örgütten ayrılma" bahanesi ile ABD tarafını tehdit ettiği ve örgüt içinde gücü elinde tutmak isteyenler arasında suikastlara kadar varacak sert kavgalar yaşanabileceği iddiaları gündeme geldi.

Anadolu Ajansı Abdullah Aymaz ile ilgili 12 Aralık 2020 tarihinde dikkat çeken bir haber hazırlamıştı. 

Haberde "Darbe girişiminin ardından çözülmeye başlayan FETÖ'de, güç mücadelesi baş gösterirken elebaşı Fetullah Gülen'den sonra yerine kimin geçeceği tartışması, gözleri örgüt yöneticilerinden oluşan "karanlık kurul üyelerine" çevirdi. "Başyüceler" ya da "istişare heyeti" de denilen bu kurul üyeleri arasında 2001'den bu yana örgütün sözde Almanya imamlığını yapan Abdullah Aymaz da yer alıyor." ifadeleri kullanılmıştı.

Peki kimdir bu Abdullah Aymaz?

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun İşte Gülen'in yerine geçeceği konuşulan isimler Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!