Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim. Anadolu Ajansı 2020 Yılında Duyurmuştu. 10 Milyon TL Ödülle Arananlar Listesinde. Abdullah Aymaz Kimdir?

FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen öldü, şimdi de örgütte yerine kim geçecek tartışması başladı. Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Cevdet Türkyolu ve Osman Şimşek'in ismi geçiyor ancak Anadolu Ajansı, 2020 yılında yaptığı bir haberde dikkat çeken bir isme yer verdi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin mimarı terörist Fethullah Gülen, ABD'de hayatını kaybetti. Haber önce iddia olarak geçmişti ancak Türkiye'den de bu konuda doğrulama geldi ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan istihbarat kaynaklarının ölüm haberini doğruladığını açıkladı.

Peki terörist Fethullah Gülen'in ölümüyle birlikte onun yerine kim geçecek?

Bunlardan biri Mustafa Özcan. Özcan; örgütün sözde İstanbul ve Balkan ülkeleri imamlığı, ardından "hususi hizmetler" kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı mahrem imamlığını yaptı.

Bir diğer isim ise Gülen'in sırdaşı olarak bilinen İsmail Büyükçelebi. FETÖ içinde üst düzey sorumlu yönetici imam olarak uzun yıllar faaliyet yürüten Büyükçelebi, örgütte "Büyük Abi" olarak tanınıyor.

Bu isimlerin dışında Cevdet Türkyolu ve Osman Şimşek'in de isimleri anılıyor. Bunların yanı sıra cenazeye kimlerin katılacağı, kimlerin saf dışı bırakılacağı da merak konusu olurken sürpriz bir isim ortaya çıktı. 

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun İşte Gülen'in yerine geçeceği konuşulan isimler Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!