Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi

FETÖ lideri Fethullah Gülen ABD'de öldü Türkiye'nin gündemi bir anda değişti. Sosyal medyada on binlerce paylaşım yapıldı. Gülen'in ölümü üzerine Bursa'da bir esnaf dikkat çeken bir indirim yaptı.

Kaynak: İHA

Terör örgütü FETÖ lideri Fethullah Gülen ABD'de hayatını kaybetti. Gülen'in ölümü bugün sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Türkiye'den de resmi açıklama geldi ve ölüm doğrulandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bir açıklama yaparak "İstihbarat kaynaklarımız ölümü doğruluyor. Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu haber bizim gevşemeye, rehavete itmeyecektir. Türüne ender rastlanan bir tehdit olmuştur. Gençlerimizi kandırarak saflarına katmış, bunları kutsallarına ihanet eden bir makineye dönüştürmüştür. Bu insanlar istihbarat servisleri elinde değerlerine karşı silah olarak kullanılmaktadır. Bu ölümle onlar üzerindeki büyünün kalkmış olması lazım. Bu ihanetten vazgeçmeye davet ediyorum. Bu yol iyi bir yol değil. Bu yolun sonu iyi bir son değil." sözleriyle ölümü doğruladı. 

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun İşte Gülen'in yerine geçeceği konuşulan isimler Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!