Faydalarını öğrenen pazarın yolunu tutacak: O sorunlardan kurtulmak isteyen hemen yesin. Beyaz kirazın faydaları nelerdir?

BEYAZ KİRAZIN FAYDALARI NELERDİR?

Lezzetiyle hemen herkesi mest eden kiraz, mevsiminde sık sık tüketilen gıdalar arasında yer almaktadır. Kırmızı ve bordo renklerini görmeye alışık olduğumuz kirazın bir de beyaz çeşidi bulunmaktadır. İşte beyaz kirazın insan sağlığına olan mucizevi faydaları;

C vitamini, beta-karoten ve antosiyaninler gibi antioksidanlar açısından son derece güçlü bir kaynak olan beyaz kiraz, insan sağlığına binbir faydası bulunmaktadır.

Lif açısından zengin olan beyaz kirazlar, sindirim sisteminin sağlıklı ve aktif şekilde çalışmasına yardımcı olurken aynı zamanda kabızlık probleminin de kısa sürede yok olmasını sağlamaktadır.

 Kalsiyum ve fosfor gibi mineralleri içerisinde barındıran beyaz kiraz, kemik sağlığını koruma altına almaya yardımcı olur. 

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır Ekim ayında zengin olacak burçlar belli oldu Dehşete düşüren açıklama: Diri diri yakıldı