Fatih'teki vahşette Semih Çelik'in annesi konuştu. Ayşenur Halil’in abileri yaşananları anlattı... İkbal Uzuner'in babasının ifadesi kafa karıştırdı! Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi

Semih Çelik ve Ayşenur Halil’in evlerinin arası yürüyerek 15-20 dakika… Ayşenur’un yaşadığı mahallede yas havası hakim… Tek katlı evlerinin önünde kurulan belediye taziye çadırının önünde insanlar, siyasetçiler gelip gidiyor.

Çankırılı olan Ayşenur’un iki abisine denk geldim… Her ikisinin cümlelerinden içlerindeki yangın hissediliyordu. Kardeşlerinin üniversitede okuduğunu, olay günü okula gitmek için evden çıktığını söyleyen abiler cevapsız bir çok soruyu yüksek sesle paylaştılar.

“Benim kardeşim içine kapanık biriydi. Hadi gel gezmeye gidelim dediğimizde evde kalacağım, dizi izleyeceğim derdi. Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı, kendi sosyal medya hesaplarından hep kedi videoları paylaşırdı. Neden gitti, tehdit mi edildi, şantaj mı yapıldı, hiç bilmiyoruz. Biz İkbal’i de tanımıyorduk. Bize hiçbir şey söylemedi kardeşim.”

Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi BTK raporu amca Salih Güran'ı yalanladı Ekrem İmamoğlu'nun Büyük Korkusunu Açıkladı! Yeni yılda yüzleri gülecek olan burçlar açıklandı Ev, araba veya arsa alacak burçlar belli oldu! Dünyanın en sağlıklı meyvesini uzmanlar açıkladı