Fatih'teki vahşette Semih Çelik'in annesi konuştu. Ayşenur Halil’in abileri yaşananları anlattı... İkbal Uzuner'in babasının ifadesi kafa karıştırdı! Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi

İstanbul Fatih'te 4 Ekim Cuma günü bir vahşet yaşandı. Fatih ilçesindeki surlara çıkan 19 yaşındaki Semih Çelik, 19 yaşlarındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i canice katletti. Ardından da kendisini surlardan aşağı attı. Katil Semih Çelik'in annesi ilk kez konuştu. Ayşenur Halil’in abileri kız kardeşlerini anlattı. İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner'in polise verdiği ifadesi ise kafa karıştırdı. Semih Çelik'in kasaplık yaptığı dönemden iş arkadaşı da bilgi verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul’un kozmopolit ilçelerinden biri olan Eyüpsultan’ın 13 bin nüfuslu Merkez Mahallesi'nde yas hakim. Cinayetleri işledikten sonra intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik hakkında az bilgiye ulaşılıyor. Zira mahallede yaşıyor ama yaşamıyor gibi… Aynı şey Çelik ailesi için de geçerli… Aileyi komşuları tam olarak tanımıyor. Baba A.Çelik için “Motoruyla gelir giderdi” dediler. Babanın kuryelik yapıp yapmadığını kimse net olarak bilmiyordu.

Çelik ailesinin aynı binadaki komşusu failin tanıdık ve o kadar yakınlarında yaşıyor olmasının verdiği korku kadının yüzünden okunuyordu. Çok konuşmak istemedi. Kadın “Benim de iki kızım var, uyuyamıyorum kaç gecedir. Çok görüşmezdik. Çocuk kimseyle görüşmezdi” diye anlattı. Ailenin dindar bir aile olduğunu anlatan mahalleden başka bir kadın komşu, anne H.Çelik’in de pek kimseyle görüşmediğini söyledi.

BTK raporu amca Salih Güran'ı yalanladı Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar Durmadan Hapşıran Kadından Yeni Haber Ekrem İmamoğlu'nun Büyük Korkusunu Açıkladı! Hileli sucuğu anlamanın yöntemi bulundu