EYT'den Yararlanamayanlara Müjde. 18 Yaşın altındaki Sigortalılık süresi de Sayılıyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun Açıkladı

SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanamayanlar için çok önemli bir açıklama geldi, yargı kararını duyurdu. Açıklama 18 yaşın altındaki sigortalılık dönemini yakından ilgilendiriyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

09 Eylül 1999’da yürürlüğe giren yasa ile, Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK), Emekli Sandığı veya Esnaf ve Sanatkârlar ve Diğer Bağımsız Çalışanlar Sosyal Sigortalar Kurumu (BAĞKUR)’ dan sosyal sigortası olan ve bu şekilde çalışmaya devam eden çalışanların emeklilik için gereken prim ödeme günü ve sigortalılık süresi koşullarını düzenleyen şartlar ağırlaştırılmış, bu bağlamda emekli olabilmek için gereken yaş şartı artırılmıştı.

Kadir Ezildi'nin nişanlısının açık halini paylaştı Hazar Ergüçlü, Dilber’i anlattı Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Narin Güran cinayetinde tüyler ürperten detay Polis katili Yunus Emre Geçti'nin kirli geçmişi EYT'den Yararlanamayanlara Müjde.