Esenyurt Uluslararası Dans Festivali Tuğçe Kandemir konseriyle sona erdi

3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali Tuğçe Kandemir konseriyle sona erdi. Festivale katılan sanat elçilerine sertifikalarını veren Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Bu festival kültürlerimize ait güzellikleri paylaşmanın yanı sıra bizimle onlar arasında bir gönül köprüsü kurdu. Şimdi onlar gönüllerine bizi nakşettiler ve gittikleri ülkelere bunu götürecekler” dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Esenyurt Belediyesinin düzenlediği 3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali’nin son gününde sanatçı Tuğçe Kandemir sahne aldı. 35 ülkeden 500 müzisyen, dansçı ve zanaatkârın katıldığı festivalde misafir grupların dans gösterilerinin ardından sertifika töreni düzenlendi. Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinlikte, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, misafir grupları tek tek tebrik ederek sertifikalarını verdi. Sertifika töreninin ardından sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir’in performansıyla festivale keyifli bir kapanış yapıldı.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!