Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu. İsa Karakaş Emeklilere Çağrı Yaptı: Acele Etmeyin

Emekliye verilen banka promosyon ücretleri 20 bin liranın üzerine çıkarken bankalar da bu rakamları güncellemeye devam ediyor. SGK Uzmanı İsa Karakaş da emeklilere verilen yeni rakamı duyurdu ancak bir de uyarı yaptı....

Bankaların emeklilere verdiği promosyon son olarak temmuz-ağustos ayında güncellenmiş ve ortalama olarak bankalar 12 bin lira ile 15 bin lira civarında emekli promosyon ücreti veriyor. Bazı bankalar bu rakamı verdikleri ek ücretlerle artırabiliyor.

Emekliler de sürekli bankaların promosyon duyurularını takip ederek hangi bankanın daha fazla ücret verdiğini belirleyip ona göre kararlarını veriyorlar.

Bankalar emekliler için 3 yıl şartı getiriyor ve anlaşma yapınca 3 yıl aynı bankada kalma sözü verilince promosyon ücreti emeklinin hesabına yatıyor. Emekli ayrılmaya karar verip başka bir bankaya geçmek isterse eğer, yıl olarak kalan kısım emekliden tahsil ediliyor...

İşte emeklilere verilen promosyonla ilgili dikkat çeken bir uyarı SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan geldi.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı 1 kilosu 12 Bin TL'ye Satılıyor Yunanistan'a rakip Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi Bu burçlara para kene gibi yapışacak!