Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Açıklama. Abdulkadir Selvi 'Pişman Değilim' Dedi ve Diplomayla İlgili Kendisine Söylenenleri Şimdi Açıkladı: Sorunlu...

İddia ise şöyleydi: Birisi şikayet etti onu. Bakalım CİMER ne yapacak onu. Ben diyorum ki 'İmamoğlu'nun diploması sahte'. Nasıl sahte? Bu İmamoğlu Kıbrıs'ta okudu, orayı kazandı. Oradan başkan bir Kıbrıs üniversitesine geçti. Sene 1987. İmamoğlu gitti, İstanbul Üniversitesi'ne geçiş yaptı. Bambaşka bir bölüm okuyorken.

Sen ya dikey geçiş yaparsın ya yatay geçiş yaparsın. Hem dikey hem yatay geçiş yapamazsın. Girne Amerikan'da okulu her halde. Orada okuduğu başka bir bölümden, bir mühendislikti zannedersem. Okuduğu bölümden geçti. Nasıl geçti, yatay geçiş yaptı. Nereye? İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'ne. Aaa ne alakası var? Hem yatay hem de dikey geçiş yapmış. Ama daha önemli bir şey var. YÖK onaylamıyor.

O zaman Girne Amerikan Üniversitesi YÖK onaylı değil. Sen bu üniversiteden yatay ve dikey geçiş yapamazsın. ÖSYS'den aldığın puanla sen İstanbul Üniversitesine gidemezsin. Kıbrıs'tan gidemezsin. Ben diyorum ki bir sahtekarlık var. İstanbul Üniversitesi kayıtları ortada. Bana yatay ve dikey geçişinin evrağını çıkartsınlar.

Kıbrıs'ın üniversiteleri 1993'te geçti. YÖDAK kuruldu, öyle geçti. Sizin Cumhurbaşkanı yapacağınız adamın diploması sahte. 

Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Diploma Açıklaması Narin Güran soruşturmasında 2 gizli tanık iddiası Büşra Pekin estetikle bambaşka biri oldu Alp Kavasoğlu son yolculuğuna uğurlandı Bitlis depremi sonrasında kritik uyarılar Ceyda Düvenci'nin kombini beğenilmedi