Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Açıklama. Abdulkadir Selvi 'Pişman Değilim' Dedi ve Diplomayla İlgili Kendisine Söylenenleri Şimdi Açıkladı: Sorunlu...

Ama İmamoğlu’nu asıl rahatsız eden unsurlardan biri de diploma konusu deniliyor.

Ekrem İmamoğlu, Girne Amerikan Üniversitesi İşletme Bölümü’nden İstanbul Üniversitesi İngilizce Bölümü’ne 1990 yılında yatay geçiş yapıyor.

Bu süreçte 28 Şubat’ta başörtülüler için ikna odalarını kuran Kemal Alemdaroğlu etkili oluyor. Ama Alemdaroğlu o dönem anabilim dalı başkanı. Henüz rektör değil.

Ekrem İmamoğlu İstanbul Üniversitesi’nde okuyor. Gazeteci Fatih Portakal sınıf arkadaşı olduğunu açıklamıştı.

İddia edildiği gibi 1990-91 yıllarında özel üniversitelerden devlet üniversitelerine geçiş var mıydı? Eğer yoksa o zaman İmamoğlu’nun diploması yok hükmünde mi, yani butlan mı sayılacak?

Eğer belli bir not derecesi isteniyor da Ekrem İmamoğlu’nun notları onu tutmuyorsa, o da ikinci bir sıkıntı demek.

Bir iddia da Kıbrıs’taki üniversitedeki bölümünün karşılığı olmadığı halde İstanbul Üniversitesi’ne geçiş yaptıysa o durumda üçüncü sıkıntı ortaya çıkmış demektir.

Bu durumu açıklığa kavuşturmak ise YÖK’ün görevi. YÖK resen inceleme yapıp kamuoyuna bir açıklama yapabilir.

Arka Sokaklar Murat Komiser'in son hali şaşırttı! Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getiriliyor! İşte Cem Garipoğlu'nun Mezarının Son Hali Ölüp yeniden dirildiğini iddia etti gündem oldu! Bu burçlara sahip olanlar yüzleri gülecek! 1 kilosu 12 Bin TL'ye Satılıyor Yunanistan'a rakip