Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Açıklama. Abdulkadir Selvi 'Pişman Değilim' Dedi ve Diplomayla İlgili Kendisine Söylenenleri Şimdi Açıkladı: Sorunlu...

Siyasette gözler Ekrem İmamoğlu'nun istinaf mahkemesindeki 'ahmak' davasına çevrilmişken geçen hafta İmamoğlu'nun üniversite diplomasının sahte olduğu iddiası gündeme gelmişti. O tartışmaya ilişkin hem murat Ongun hem de İBB'den açıklama gelirken Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yerel seçimlerden bir ay önce kendisine söylenenleri açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında katıldığı özel bir televizyon kanalında YSK üyelerine hakaret ettiği iddiası üzerine dava açılmıştı. İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilmişi. İmamoğlu davayı istinafa taşıdı, dava süreci devam ediyor.

Bugünlerde kararın onacağına dair haberler çıkarken böyle bir kararın çıkması durumunda ise CHP'nin nasıl bir tavır takınacağı da dün masaya yatırılmıştı.

Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu da dün sosyal medyadan bir açıklama yaparak İmamoğlu'nun yanında olduğunu açıklamıştı.

Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Diploma Açıklaması Bir İlk. Elazığ'da Vatandaşın Tarlasından Çıktı Narin Güran soruşturmasında 2 gizli tanık iddiası Büşra Pekin estetikle bambaşka biri oldu Alp Kavasoğlu son yolculuğuna uğurlandı Dünyanın en zehirli hayvanları belli oldu