Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Resul Emrah Şahan ve Mahir Polat hakkında yeni gelişme: MASAK raporunun detayları ortaya çıktı

Ekrem İmamoğlu adına çok sayıda çeşitli yollarla edinilmiş taşınmaz kaydı bulunduğu belirtilen raporda, İmamoğlu'nun Balıkesir, İstanbul-Beylikdüzü, Çanakkale ve Bayramiç il ve ilçelerinde 17 adet taşınmazı satış yoluyla edindiği, Hasan İmamoğlu isimli şahıstan da Balıkesir-Edremit konumlu 5 adet taşınmazın bağış yoluyla Ekrem İmamoğlu adına geçtiği kaydedildi.

Raporda, İmamoğlu'nun, 2020-2025 yıllarında muhtelif tarihlere ait "tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında; kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık", "suç işlemeye alenen tahrik etme", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "basit tehdit", "adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs", "yargı görevini yapanı etkileme", "görevi kötüye kullanma", "cebir veya tehdit kullanılarak ya da hukuka aykırı başka bir davranışla bir kamu faaliyetinin yürütülmesini engellemek", "kamu kurum veya kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak" gibi suçlardan soruşturma ve kovuşturma kaydının bulunduğu bilgisine yer verildi.


Cezaevinde sessizliğini bozdu; katili açıkladı Azra kelepçeleri yatağın üzerine attı Düvenci sessizliğini bozdu: Annem ölümden döndü Bayramda hava nasıl olacak? Emeklilerin bayram ikramiyelerinde yeni gelişme! Kemal Kılıçdaroğlu geri mi dönüyor?