Durmadan Hapşıran Kadından Kötü Haber. Benazir Aydın 18 Eylül'den Beri Kesintisiz Hapşırıyor. Hastanede Tedavisi Yok mu?

18 Eylül 2024'ten beri aralıksız hapşırıyordu. Sürekli hapşıran ve bütün hayatı felç olan Benazir Aydın'ın bu durumuna çözüm bulmak için Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi. Peki durumu düzeldi mi? İşte son bilgiler...

Kaynak: İHA

Batman'ın Seyitler Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşındaki 2 çocuk annesi Benazir Aydın'ın 18 Eylül'de başlayan aralıksız hapşırmaları bir süre sonra giderek artmaya başladı.

Önce Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Aydın, ileri tetkik ve tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi.

Ankara'da sevk edildiği hastanede de hapşırma nöbeti devam eden ve 3 gündür tedavi gören Aydın'ın yeme içme sorunu ise hala devam ediyor.

Semih Çelik'in babasının ifadesi ortaya çıktı Narin'in DNA örnekleri eşleşti Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar Erken boşalmayı önleyen 6 yöntem ortaya çıktı Durmadan Hapşıran Kadından Yeni Haber Kel yapan şampuanlar belli oldu