Doktorlar önerdi nohut yiyerek meme büyütülebilir

Nohuttan elde edilen nohut suyu, sağlığımız için bir dizi önemli yarara sahiptir. Ancak nohut suyu genel faydalar sağlamanın da ötesinde, meme büyütmede etkilidir.Nohut suyu, içerdiği proteinler, vitaminler ve mineraller nedeniyle besleyicidir.

Bu besin öğelerinin vücutta genel sağlığı desteklemesi, hormon dengesine katkıda bulunması ve özellikle östrojen seviyelerini dengeler. Östrojen hormonu, kadınlarda meme dokusunun gelişimi ve büyümesi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.

Nohut suyunun bu hormon düzeylerini olumlu yönde etkileyerek meme büyümesine katkıda bulunabileceği de öne sürülmektedir.

Nohutları derin kaba alın ve üzerini geçecek kadar su ilave edip 1 gece bekletin. Ertesi gün suyunu süzün ve nohutları tencereye alıp üzerine 1 litre su ekleyip pişirin. Nohut suyu azalıp kahverengi olunca ocaktan alıp suyunu kaba süzün ve için.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay! En şanslı burçlar belli oldu Kanalizasyondan çıkanlar şoke etti halk öfkeli Meğer yıllardır hata yapıyormuşuz Kısa süre içinde zenginliği tadacaklar