Dilan Polat tahliye olduktan sonra ilk kez konuştu: Bizi etkileşime kurban ettiler

HER ADIMIMIN ALEYHİME HABER YAPILMASINA ÜZÜLÜYORUM

Sosyal medyadaki videolarınız da çok konuşuluyor. Özellikle eşinizin tahliyesi sonrası çektiğiniz video çok tartışıldı. Siz bu eleştiriler için neler söylemek istersiniz?

Eşimin tahliye haberi beni çok mutlu etti ve açıkçası, mutluluğumu, sevincimi bana günlerce iyi dilek mesajları gönderen insanlarla paylaşmak istedim.

Eskiden paylaşımlarım haberlere düşmezdi ve sadece sevenlerim, takipçilerim izlerdi, böyle bir etki yapacağını o an düşünemedim. Aylardır çocuklarımızdan ayrı kalan ve bir odada tek başına 10 ay geçiren eşime, ailemize kavuşacak olmanın heyecanı ve mutluluğuydu bu.

Artık attığım her adım aleyhime haber yapılıyor ve çok üzülüyorum. Biz eşimle 10 ay birbirimizi görmedik, çocuklarımızdan ayrı kaldık, haftada bir 10 dakika telefonda konuşmaktan başka bir iletişimimiz olmadı. Ona kavuşacak olmanın verdiği sevinç, mutluluk ve heyecanla paylaşmıştım ve böyle bir tepki alacağını öngöremedim, üzüldüm.

Narin Güran'ın Katili Sürpriz İsim Çıktı Narin Güran cinayetinde diş izi raporu çıktı Narin Güran soruşturması genişletildi! Kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var Bir nişan daha yapınca sosyal medya karıştı Kocasını başka bir kadınla böyle bastı