Dilan Polat tahliye olduktan sonra ilk kez konuştu: Bizi etkileşime kurban ettiler

"DAHA DİKKATLİ OLMALIYDIM"

Cezaevinde kendinizle hesaplaştınız mı? Hata yaptığınızı düşündüğünüz şeyler var mı?

Aylarca kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var elbet. Farkında olmadan toplumun hassas noktalarını göz ardı eden paylaşımlar yapmışım. İşimin en önemli kısmı sosyal medyada içerik üreterek yürüyor.

Bu çerçevede yaptığım ve daha önce dünyada birçok fenomen tarafından defalarca kez yapılan paylaşımlar toplumun gözüne ilk yapan benmişim gibi lanse edildi. Paylaşımların bir kısmı kesilerek öncesi veya sonrası yayınlanmadan bilinçli şekilde reyting uğruna kötü lanse edildi, aylarca aynı olumsuz videolar kesilerek her gün medyada kamuoyunda algı oluşturmak adına bilinçli şekilde yayınlandı.

Oysa dünyada başına ilk dolar takan ve içerik üreten fenomen ben olmadığım gibi, kocasından güller alan ilk kadın da ben değildim. Ki bu dolarlar sahteydi elbette...

Yaptığım gösterişli içerik paylaşımları, toplumda yaşanan ekonomik sıkıntılar da dikkate alınınca olumsuz tepki aldı, daha hassas, dikkatli davranmalıydım.

Bu tarz paylaşımları tekrarlamayı düşünmüyorum. Sağduyulu, olumlu, toplumu rahatsız etmeyecek içerikler paylaşmaya özen göstereceğim.

Narin Güran'ın Katili Sürpriz İsim Çıktı Narin Güran cinayetinde diş izi raporu çıktı Narin Güran soruşturması genişletildi! Kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var Bir nişan daha yapınca sosyal medya karıştı Kocasını başka bir kadınla böyle bastı