Didem Arslan Yılmaz'dan Narin Güran cinayetinde anne ve amca hakkında bomba iddia: Yüzde 99 diyorum...

Türkiye Narin Güran cinayetine kilitlendi. Küçük Narin "nasıl, neden ve kim tarafından öldürüldü?" soruları yanıt arıyor. Narin Güran cinayetinde itiraflar gelirken Didem Arslan Yılmaz da Show TV'deki programında Türkiye'yi sarsan cinayetin nedeni ile ilgili bomba iddialarda bulundu. Yılmaz, "Yüzde 99 diyorum." ifadeleri ile ayrıntıları açıkladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Türkiye'nin günlerdir umutla haber beklediği Narin'den 19 gün sonra acı haber gelmişti. Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Narin’in cesedinin bulunmasından sonra gözaltına alınan şüpheli Nevzat Bahtiyar'dan itiraf geldi.

"BANA SELEKTÖR YAPINCA DURDUM"

Sürdürülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 24'üncü kişinin Narin’in köyünden Nevzat Bahtiyar olduğu öğrenildi. İtirafta bulunan şüpheli Nevzat Bahtiyar olay günü, bir sorun için tutuklu olan amca Salim Güran'ı telefonla arayarak görüşmek istediğini söyledi.

Salim Güran da kendisine iddiaya göre, "İşim var. Sonra bakarız" dedi. İfadesini ayrıntılı veren şüpheli Nevzat Bahtiyar, köyden aracıyla çıkarken amcayla aracıyla karşılaştığını belirterek “Bana selektör yaptı. Ben de durdum” dedi.

Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar Ekim ayında zengin olacak burçlar belli oldu Heyelan ve taşkınlar 32 köy yolunu kapattı