Devlet Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi çözüldü... Abdullah Öcalan'a çağrıyı bu sembollerle yaptı

"MEDYANIN TUTUM VE TAVRI ÇOK ÖNEMLİDİR"

Meselenin can alıcı noktası şudur: Terör örgütünün taleplerini kabul etmek tehdide boyun eğmek demektir. Üstelik yeni saldırıları kışkırtmaktan başka bir netice de vermeyecektir.

Ancak silah ve şiddet karşısında toplumun boyun eğdiğini göstermek ne kadar yanlış ise, terörü yaratan ortamın iyileştirilmesi amacıyla demokratik adımları atmaktan imtina edilmesi o ölçüde hatalıdır.

Medyanın tavrı ve tutumu da çok önemlidir. Terör eylemlerinin teröristlerin bir başarısı ya da toplum açısından bir panik havası şeklinde sunulması bölücü örgütün değirmenine su taşımakla eş anlamlıdır.

Teröristin moralini bozan ve direncini azaltan iki faktörden birisi, temel iddialarına yönelik kuşkular duymaya başlaması, diğeri de silahlı eylemlerin başarısızlığa mahkum olduğuna ikna edilmesidir.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi... Fethullah Gülen öldürüldü mü? En az 40 bin TL maaşla binlerce personel alınacak Fethullah Gülen'in Cenazesi İzmir'e mi Getirilecek