Devlet Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi çözüldü... Abdullah Öcalan'a çağrıyı bu sembollerle yaptı

Özellikle TBMM açılış toplantısında DEM'li vekillerle tokalaşmasının ardından başlayan 'yeni çözüm süreci' tartışmaları kapsamında açıklamalar yapan Bahçeli, terör sorununun çözümü için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Öcalan'ı TBMM'de PKK terör örgütünü lağvettiğini ilan etmeye çağıran Bahçeli, şöyle konuştu:

"DEM'E UZATTIĞIM EL KONUŞULUYOR"

"DEM’e uzattığım el günlerdir konuşuluyor, günlerdir tartışılıyor.

Dedikodu borsası rekorlar kırıyor.

Önüne gelen kendi mizaç ve meşrebine göre değerlendirme yapıyor.

Son iki haftadır görüş ve düşüncelerimi berrak ölçüde açıklayıp samimi niyetimi paylaşmış olsam da, birileri yine rahat durmuyor, ısrarla samanlıkta iğne arayışına, karanlıktan aydınlığa taş fırlatmaya kalkışıyor.

Sözlerimin altı doldurulmalıdır diyenlerden tutun da, yeni bir çözüm sürecinin pişirildiğini iddia edenlere kadar pek çok iddia ve ifade, malumlarınız olacağı üzere gündeme gelmiştir.

Bir eski Meclis Başkanı, işgüzarlık ve işportacılık mantığını siyaset zannederek kafasının içinde ne kadar kir pas varsa ortaya dökmüştür.

“Adına isterseniz kuşkonmaz deyin, yeni bir sürece ihtiyacımız” var sözleriyle boşa sallayıp, nasıl dolu tutarım hevesine kapılmıştır.

Türkiye’nin yeni bir çözüm sürecine değil, ortak aklı çalıştırmaya, dürüst ve samimi adımlara, dış dayatmalara kapalı durmaya, bin yıllık kardeşliği daha da kuvvetlendirmeye ihtiyacı vardır ve olmalıdır.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Fethullah Gülen öldürüldü mü? En az 40 bin TL maaşla binlerce personel alınacak Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi... Fethullah Gülen'in Cenazesi İzmir'e mi Getirilecek