Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı

Mazide yaşanmış güzel günlerin anısına Saygıda kusur etmemek için de elimden geleni yapıyorum. Ama bayrağıma, milletime, istiklalime olan saygım, Her şeyin üzerindedir. Bebek katiline hürriyet, Müsavat Dervişoğlu’na tehdit size yakışmaz! Biz saray muhafızı değil, Türk Milliyetçileriz! Mazimiz ve mücadele geçmişimiz bugünümüze kefildir. İcapsız milliyetçiliği tümüyle reddediyorum! Kuru tehditlere pabuç bırakmayacağım Herkes tarafından iyi bilinmelidir. Buraya zembille inmedim.

ÖZEL'E GÖNDERME: TÜRK MİLLETİNE İKTİDAR VAAT EDİYORUM

Ben başkalarına devlet değil, Türk milletine kendi iktidarını vaat ediyorum. Ben başkaları gibi iktidar karşıtlığından korkan muhalefeti de temsil etmiyorum. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin değerlerinde ve kuruluş felsefesinde buluşan herkesi, İstiklal ve istikbalimizi koruyup kollamak üzere, Adalette, hürriyette ve eşitlikte bir ve birlikte olmayaYani İYİ Parti’de buluşmaya davet ediyorum. Her yerde söylediğimi burada da tekrarlıyorum: Buyrun ayağa kalkıp ve hep birlikte söyleyelim.

Türk milleti diyeceğiz, böldürtmeyeceğiz!

Türk bayrağı diyeceğiz, indirtmeyeceğiz!

Türk vatanı diyeceğiz, eksiltmeyeceğiz!

Cumhuriyeti kaim, devleti daim eyleyeceğiz!

Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, ilelebet var olacağız! yaşasın büyük Türk milleti, yaşasın büyük Türkiye Cumhuriyeti!

Cumhuriyetimizin 101. yılı ve partimizin 7. kuruluş yıl dönümü kutlu ve mutlu olsun.

Ne mutlu Türk'üm diyene!

Hepinizi tekrar sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Sağolun, varolun, yüce Allah’a emanet olun.

Narin'in abisi Baran'dan yeni açıklamalar... Asgari ücret zammında masadaki 2 formül Eda Taşpınar'ın kıyafeti şoke etti! Kirada yeni dönem... Bakan Şimşek duyurdu Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı Bakım evindeki görüntüsü yürekleri sızlattı!