Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı

ÖCALAN ORTAKLIĞI

Bu ülkenin elli bin insanının katili olan ve bir an dahi olsa yapıp ettiğinden pişmanlık emaresi bile göstermeyen bir insan müsveddesinin İmralıdan çıkarılmasının “umut hakkı” adı altında pazarlanmasında Nasıl ortaklaştıklarını milletimiz görüyor. Buna tek ciddi itirazın çileli milletin gönlünü yakan bu ihanete karşı tek hakiki sesin de İYİ PARTİ’den çıktığını görüyor. İşte İYİ PARTİ bunun için kuruldu

Ben İYİ Partinin kurucularından biriyim. Bugün benim siyasi hayatımın da 7. Yılıdır. Ben size ait olan bu büyük destanınızın bir sayfasıyım. Onu yazacak olan kalemlerse yine sizlersiniz! Memleketin dört bir yanından gelen sesler ve sözlersiniz!

Altı ay önce yapılan olağanüstü kurultayla Bu son ocağın ateşinin sönmemesi Bu son kalenin yıkılmaması görevini bana yüklediniz. O görev, gayrı bize emanettir O emanetse, her daim başımın üstündedir! Bugün her bir dava arkadaşımdan aldığım bu emaneti, Söylediğiniz her bir sözü işte bu sayfaya Sizin sesinizle söyleyecek, Sizin sözünüzle yazacağım. Bilinsin ki, Başkalarının merhamet kapılarına değil, Sadece Milletin vicdanına yürüyeceğiz Bilinsin ki, Yarın için ikbal davası değil, Bugün için irfan davası güdeceğiz. Bilinsin ki tek kavgamız, Ekmeğimizi aşımızı çalanlarla, Acımızı, sevincimizi ayıranlarladır.

"İKTİDARIN GERÇEK NİYETİ DEŞİFRE OLDU"

Hepinizin malumu olduğu üzere Türkiye’nin gündemine yeni bir anayasa tartışması taşınmıştır. Bu yeni anayasa gündeme getirildiğinden itibaren, Türkiye’de nelerin tartışıldığına dikkatinizi çekmek isterim. Televizyonlarınızı açtığınızda, gazeteleri karıştırdığınızda, Köşe yazılarını okuduğunuzda satırbaşlarının, Türkiye’nin beklentilerinin hilafına şekillendiğine şahit oluyorsunuz. Yeni anayasa ile ilgili, Değiştirilmesi teklif dahi edilemez ilk dört maddenin tartışma masasına yatırılmasından sonra, Etnik köken üzerinden mülahazalar, İmralı Canisinin serbest bırakılması, Bir siyasi partinin grup kürsüsünden konuşturulması, Kandil üzerinden kurulan köprüler, Suriye’nin kuzeyindeki yapıların tanınması, Yeni açılım senaryoları gibi konular kamuoyunun gündemini meşgul ediyor. Yaşanan bu tartışmalar, iş başında bulunan iktidarın gerçek niyetini deşifre etmeye yeterlidir.

BAHÇELİ'YE YANIT: MİLLİYETÇİLİK YARIŞINA GİRMEM

Kim hangi planı yaparsa yapsın, Abdullah Öcalan denilen o canibaşı tıkıldığı delikten çıkamayacak, Türkiye Büyük Millet Meclisine getirilemeyecektir. Cesetlerimiz çiğnenmeden buna izin vermeyeceğiz. Lütfen dikkat edin, Şifreli sözlerle konuşmuyorum. Hiç kimseyle de milliyetçilik yarışına girmiyorum. Milliyetçilik bu milletin ortak değeri, Türkiye Cumhuriyetinin de kuruluş felsefesidir. Hiç kimsenin bu mukaddes duyguyu inhisarına almak selahiyeti yoktur.

Narin'in abisi Baran'dan yeni açıklamalar... Cem Garipoğlu'nun mezarındaki derin şüphe Asgari ücret zammında masadaki 2 formül Eda Taşpınar'ın kıyafeti şoke etti! Kirada yeni dönem... Bakan Şimşek duyurdu Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı