Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı

"OKULLARDA SABUN YOK"

Okullarına öğretmen atamamaktadır, sabun dahi koymamaktadır. Hastanelerinde ne doktor ne de boş yatak vardır, Adalet terzasini, haklının kanunu değil, güçlünün parası çekmektedir, Kadınların canlarına, ırz ve namuslarına göz dikenler, serbestçe dolaşmaktadır Binlerce insanın öldüğü depremler dahi, Bu yağma düzeninin bir manivelasına dönüştürülmekte, Türk insanının evine, tarlasına, malına el konulmaktadır.
Ormanları yakılıp betondan rant kuleleri yapılmaktadır. Türk Milletinin Sosyal güvenliği kalmamıştır! Sokak güvenliği Kalmamıştır! Sınır güvenliği kalmamıştır! Can güvenliği kalmamıştır! “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” diye kurulan Cumhuriyet Türkiye’si, Dış politikayı husumet, husumeti de ticaret bilenlerce itibarsızlaştırılmıştır. 22 yıllık saltanatları süresince, Onları iktidara getiren yabancı istihbarat servislerinden, Uluslararası faiz ve finans lobilerinden, adına bir süredir Fetö dedikleri ihanet şebekesinden ortaklarından öğrendikleri her şeyi,
En sonuna Sonuna kadar tatbik etmişler ve Eşbaşkanı oldukları Büyük Ortadoğu Projesini sondan bir önceki aşamaya taşımışlar, yani yaşadığımız büyük coğrafya içerisinde hür milletler yerine, kimliksizleştirilmiş, yoksullaştırılmış, amaçsızlaştırılmış ve kuklalaştırılmış kitleler yaratmak yolunda son viraja girmişlerdir İnsanının “can, mal, ırz ve namus” güvenliğini korumak için kurulmuş olan
Ve Milletin teşkilatlanmış hali olan devlet, Bu müstevlilerce içine sokulduğu felç hali sebebiyle, Bebeklerin canını, bebek katillerine tercih etmekte, Eli kanlı çeteleri, Kahraman Türk Subaylarına yeğlemektedir.

"TÜRKLER AZINLIK YAPILMAK İSTENİYOR"

İhtirasla dolu ihanet şebekesi çığırından daha da çıkarak, Türk’ün Devletini kurduğu Millet Meclisinde, Devlet düşmanlarını kürsüye çağırmaktadır. Gelinen noktada son aşama ise Dünya’da emsali olmadık şekilde İstiklalini kazanarak, Bütün mazlum milletlere örnek olmuş Türk Milletini, Onu bizzat, “kayıtsız ve şartsız” sahibi olduğu Vatanında Azınlık haline getirmektir. Ortadoğu coğrafyasının “Millet olamamış” Ve “Türk Milletininki gibi bir Cumhuriyet ülküsüne sahip olmamış” diğer mensupları gibi Cumhuriyetsiz bırakmaktır.
Sonu gelmez savaşlara, ayrılıkçılığa, bitmek tükenmek bilmeyen sömürüye Ve en önemlisi de sonsuz bir İstibdat rejimine mahkum etmektir. İşte bu büyük ihanet planı bu şekilde tamamlanacaktır. Her beka dediklerinde, beka tehdit edilecek Her demokrasi dediklerinde, hürriyet eksilecek her milli dediklerinde, millet kaybedecektir.

"BİZİM KALEMİZİN HARCI MİLLİYETÇİLİK"

Çünkü: üç unsurla kardık biz bu kalenin harcını birincisi bellidir: Milliyetçiyiz! Bizler başkasının değil, Türk Milletinin Milliyetçileriyiz! Bizim milliyetçiliğimiz binlerce yıllık ortak bir mirastan gelir, Orhun’da taşa kazınmış, Dede Korkut ile dile gelmiştir. Divan-ı Hikmet ile can bulmuş, Yunus ile çağlardan taşmıştır. Ve İstiklal Marşı ile ebediyete yazılmıştır:
“Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye Halkına Türk Milleti denir” İşte bizim yolumuz da buradan geçmektedir.

Narin'in abisi Baran'dan yeni açıklamalar... Cem Garipoğlu'nun mezarındaki derin şüphe Asgari ücret zammında masadaki 2 formül Eda Taşpınar'ın kıyafeti şoke etti! Kirada yeni dönem... Bakan Şimşek duyurdu Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı