Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı

"SALTANATINIZ YIKILACAK AMA BU KALE YIKILMAYACAK"

Bayrağımıza güneşi koyduysak, yakamıza güneşi taktıysak, meselemiz yarınlarda doğmaktır! Ve bilin ki, o yarın artık bugündür Hakk’ın vaad ettiği günler bugündür! Mustafa Kemal askerlerine ölmeyi emretmişti! Hiç birimiz Mustafa Kemal değiliz… Ama bir şeyden eminim: Şuradan sesimizi duyuyorsa ebedi istirahatgahında, Eminim ki bizlere yaşamanızı salık verirdi! Bu Cumhuriyeti ben kurdum. Onu yaşatacak olan sizlersiniz derdi! Sizler yaşayın ki Cumhuriyet Yaşasın derdi! Yaşayacağız, yaşatacağız, Layık Olacağız! O helalliği bizler alacağız!

Ey! Mel’un Saltanat, Ey! Helal rızıkları çalan zevat, vatan toprağını arsa bilen, ölmez şehidini kelle sanan zevat! Saltanatınız Yıkılacak! Ama Bu Kale Yıkılmayacak! Oyununuz bozulacak ama bizim birliğimiz bozulmayacak! İhanetiniz kaybedecek, Türk milleti bila kayd-ı şart kazanacak!

"TÜM PARTİLİLERDEN ALLAH RAZI OLSUN"

Bu kutlu çatının kuruluşunda ve yaşatılmasında emeği olan herkesten Allah gani gani razı olsun.

Başta kurucu genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e, kurucular kurulu üyelerimize,

Dünden bugüne, tüm milletvekillerimize, tüm il ve ilçe başkanlarımıza, fedakar teşkilat yöneticilerimize, cefakar dava arkadaşlarımıza, desteğini esirgemeyen aziz milletimize, kadınlarımıza, gençlerimize, en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Sizle olmasaydınız olmazdı, olamazdı! Olmazsanız yine olmaz!

Bir Meclis devleti olarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni Duvarlarında, “Egemenlik kayıtsız ve şartsız Milletindir yazan” o büyük meşveret çatımızı, çalışamaz, konuşamaz, denetleyemez hale getirmişlerdir. Türk Milleti kendi kanunları yapamamakta kendi hazinesinden hakkını alamamaktadır buğdayın anavatanında ekmeğe muhtaçtır. bundan daha elim ve vahim olmak üzere, kendi vatanının haritasını kendisi çizmiş, kendi kaderini kendisi yazmış büyük türk milleti, hakkıyla, söke söke aldığı kendi vatanında artık bir yabancı durumuna düşürülmek istenmektedir.

"ADIM ADIM VATANDAŞLIK TUZAĞI..."

Zulüm bununla da kalmamış, saray salatanatınca 15 yıldır sürdürülen hain plan en üst noktaya taşınarak, milyonlarca vatansıza ve bayraksıza mülteci diyerek, sığınmacı diyerek, ensar diyerek adım adım vatandaşlık sağlayacak bir tuzak çalıştırılmaktadır.

Narin'in abisi Baran'dan yeni açıklamalar... Cem Garipoğlu'nun mezarındaki derin şüphe Asgari ücret zammında masadaki 2 formül Eda Taşpınar'ın kıyafeti şoke etti! Kirada yeni dönem... Bakan Şimşek duyurdu Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı