Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı

Dervişoğlu'nun konuşması şöyle:

"BAŞTA MERAL AKŞENER OLMAK ÜZERE..."

Bu salona, Cumhuriyetin ruhunu, Türklüğün gururunu, İnsan olmanın onurunu, Adalet arayışını, Hürriyet aşkını, Eşitlik duygusunu, Barışın ve kardeşliğin huzurunu getirdiniz. Hepiniz hoşgeldiniz! Şeref verdiniz, Safalar Getirdiniz Bereket Getirdiniz İyilikler Getirdiniz. Başta kurucu genel başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, Her birinizi ayrı ayrı selamlıyor, En içten duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

"KAYBEDEK 1 DAKİKAMIZ BİLE YOK"

101 yaşındaki Cumhuriyetimizin yarınıyla dertlenirken, hunharca öldürülen kadınları düşünüp, mekanı Cennet Bebeklerimize yanarken, birlikte büyüttüğümüz metaneti götüreceksiniz memleketlerinize.

Yalnız değiliz, haksız Değiliz, güçsüz hiç değiliz’i götüreceksiniz yanınızda çokuz, haklıyız ve güçlüyüzün tohumlarını ekeceksiniz kendi toprağınıza. İl il, İlçe İlçe mahalle mahalle kadın erkek, genç yaşlı demeden yapacaksınız bunu.

Çünkü, Cumhuriyetimizin 101. yaşına 2 gün var. daha önce de söyledim, bizimse kaybedecek 1 dakikamız bile yok! Derdini duymadan geçeceğimiz, gözlerine bakmadan gideceğimiz, çökmüş omuzlarına elimizi koymayacağımız bir insanımız bile kalmayacak!

"ATATÜRK'TEN HELALLİK ALACAĞIZ"

Bir bebeğin acısına daha tahammülümüz yok! Bir kadının daha ölmesine tahammülümüz yok! Bir ağacın daha kesilmesine tahammülümüz yok! Devletin bir an daha acziyetine tahammülümüz yok! Türklüğün bir an daha aşağılanmasına tahammülümüz yok! İşte, İyi ve Cesur kardeşlerim! Bu güneşin tohumlarını bu yüzden ekeceksiniz! Ve Her yeni günde gidip bakacaksınız verdiği filize, uzayan dallarını göreceksiniz, yaprağının yeşillendiğini, daha çok ekeceksiniz, daha çok yeşerteceksiniz, daha çok yükselteceksiniz! Taa ki bu karabasan gidene kadar. Taa ki bu karanlık dağılana kadar. Taa ki Milletin rızasını alana kadar, Taa ki Mustafa Kemal Atatürk’den helallilk alana kadar!


Narin'in abisi Baran'dan yeni açıklamalar... Cem Garipoğlu'nun mezarındaki derin şüphe Asgari ücret zammında masadaki 2 formül Eda Taşpınar'ın kıyafeti şoke etti! Kirada yeni dönem... Bakan Şimşek duyurdu Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni Öcalan yanıtı