Dehşete düşüren açıklama: Diri diri yakılmış olabilir

Zonguldak’ta yanmış cesedi bulunan yabancı uyruklu madenci Vezir Mohammad Nourtani’nin ölümüne ilişkin 3’ü tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada, müşteki avukatının talebi üzerine dosyayı inceleyen Koç Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdullah Coşkun Yorulmaz ve ekibi, bilimsel mütalaa raporu hazırladı.

Kaynak: DHA

Korkunç olay, 10 Kasım 2023'te Kırat Mahallesi Koca Osman Sokak'ta meydana geldi. Yoldan geçenler, yandaki ormanda yanmış cesedi fark edip, ihbarda bulundu.

Gelen ekipler tarafından, benzin dökülüp yakıldığı belirlenen ceset, otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Cesedin kaçak olarak işletilen maden ocağında çalışan 3 çocuk babası Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'ye ait olduğu belirlendi.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam İhaneti kayınvalidesi ortaya çıkardı! Bu burçlar parayı mıknatıs gibi çekiyor