Covid19 deneyini, istismar edilen çocukları, işgal altındaki Gazze'yi, sürgündeki mültecileri merkezine aldı. Massive Attack, İstanbul'da hafızalardan silinmeyecek tarihi bir konsere daha imza attı!

İngiltere, Bristol çıkışlı efsanevi müzik grubu Massive Attack, dün akşam Parkorman’da unutulmaz bir konsere imza attı. Dünya meselelerine, politik olaylara ve çevreye karşı duyarlılığı ile bilinen topluluk geleneğini bozmadı. Sahneye kurulan dev ekranda konser boyunca dünya gündeminde yer alan başlıklar yer aldı. Covid19 deneyi, istismar edilen çocuklar ve işgal altındaki Gazze ve mülteciler merkezdeydi. Bu ekranlara yansıtılan mesajlardan bir kısmı konsere özel olarak Türkçe'ye de çevrilmişti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İngiltere, Bristol çıkışlı efsanevi müzik grubu Massive Attack, dün akşam BKM ve Pozitif iş birliği ile Bonus Parkorman’da unutulmaz bir konsere imza attı.


Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!