Çörek otunu suya katıp aç karnına için: Aç karnına çörek otu suyu içmenin mucizevi etkisi varmış

Çörek otu, yüzyıllardan beri doğal tedavide kullanılan şifa deposu tohumların başında gelir. Birçok sağlık sorununa doğal destek olan çörek otu, "ölüm dışında her derde deva" olarak bilinir. Çörek otunun faydalarından yararlanmak için pek çok farklı şekilde yararlanılabilir. Ancak çörek otu suyunu aç karnına içtiğinizde, tüm o sorunlarınızı kökten çözebilir

Çörek otu, sağlığımız için en şifalı tohumlardan biridir. "Ölüm dışında her derde deva" olarak bilinen çörek otu, yüzyıllardır alternatif tıpta doğal tedavi yöntemlerinde sıkça kullanılır. A, C, B1, B2 ve B6 vitaminleri içeren çörek otu, kalsiyum, demir, çinko ve bakır minerallerini de içerir.

Çörek otunun aynı zamanda antioksidan, antiinflamatuvar, antifungal, antimikrobiyal, antidiyabetik özelliği de vardır. Tüm bunlar çörek otunu, şifalı tohumların başında getirir. Çörek otu birçok farklı şekilde kullanılabilir.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi 'Üfürükçü hoca'nın arşivi ifşa oldu Bu burçlara para kene gibi yapışacak!