Cem Garipoğlu Yaşıyor mu? Gizeminin Ne Zaman Çözüleceği Belli Oldu

Cem Garipoğlu gencecik bir kız çocuğu olan Münevver Karabulut'u vahşice katletti. Garipoğlu, cinayetten sonra firar etmiş, 197 gün sonra polise giderek teslim olmuş ve "tasarlayarak öldürme" suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. 2014 yılında, Garipoğlu’nun cezaevindeki tek kişilik odada kendini asarak intihar ettiği açıklanmıştı. 15 yıl sonra mezardaki kişinin Garipoğlu olup olmadığının sırrı çözülecek. Mezar açıldı. Gözler adli tıpta. İşte sonucun geleceği tarih...

Kaynak: A.A

İstanbul'da 15 yıl önce Münevver Karabulut'u öldürmesinin ardından cezaevinde 2014'te intihar eden Cem Garipoğlu'nun açılan mezarından çıkarılan cesedine ait parçalar, incelenmek üzere dün Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "fethi kabir" kararı doğrultusunda, İstanbul Adli Tıp Kurumu ekibi, savcı ve olay yeri inceleme uzmanları, sabah saatlerinde Garipoğlu'nun Karacaahmet Mezarlığı'ndaki mezarına geldi.

Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler Cem Garipoğlu gizemi için tarih verildi Mecliste büyük gerginlik! Alevli protesto Kıyma diye millete öyle bir şey yedirmişler ki..