Burası Maldivler değil; Mollakasım Halk Plajı: Mavi Bayraklı plaj misafirlerini ağırlıyor, suyun berraklığı adeta büyülüyor

"Çevre eğitimi ve bilgilendirme", "yüzme suyu kalitesi", "çevre yönetimi", "güvenlik" ve "hizmetler" başlıkları altında belirlenen 33 kriterde yapılan değerlendirme sonucu ilk olarak 2018'de mavi bayrak verilen plaj, her yıl göl kıyısındaki yazlıklarda ve kentteki otellerde konaklayan turistler, tatilciler ile kent sakinlerine ev sahipliği yapıyor.

Hava sıcaklığının artmasıyla Mollakasım Halk Plajı'na gelenler, hem oluşturulan alanlarda piknik yapıyor hem de gölde yüzerek serinliyor. İşletme sorumlusu Akif Güven, mavi bayrak almaya hak kazanan plajın kentte serinlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında geldiğini söyledi.

Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Burcunuz hangi sporu yapmanızı söylüyor? Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a hapis şoku Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay!