Bu besinler tansiyon hapı kadar etkiliymiş: Yüksek tansiyonu tak diye düşürüyor sofranızdan eksik etmeyin

Yüksek tansiyon "sessiz katil" olarak bilinen ve ölüm oranı yüksek olan hastalıklardan biridir. Tükettiğimiz her besin, tansiyon üzerinde rol oynar. Kimi besin tansiyonu yükseltirken, kimisi de düşürür. Bu şifa deposu besinler, tansiyonunuzu dengede tutmada oldukça etkilidir. İşte tansiyon hapı kadar etkili olan o besinler

Yüksek tansiyon, günümüzde pek çok insanı etkileyen ve kişinin günlük yaşam kalitesini düşüren rahatsızlıklardan biridir. Yüksek tansiyon, kalp krizi, felç ve ölüm gibi riskleri beraberinde getirdiğinden, kontrol altında tutmak önemlidir.

Doğanın bizlere sunduğu birçok şifalı besin, tansiyonu dengelemede rol oynar. Sofranızdan eksik etmemeniz gereken bu besinler sayesinde, tansiyonu etkili bir şekilde dengede tutmanız mümkün. 

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu Bu besinler tansiyon hapı kadar etkiliymiş Esra Erol'da cinayet itirafı kan dondurdu!