Borç yapılandırmasında dikkat çeken ayrıntı: 2 bin 222 lira taksitle ödenebilecek

Milyonlarca kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borcu olan vatandaş duyurulan 'yapılandırma'nın hayata geçirilmesini bekliyor. Vatandaşlar borçları olan bankaları arayarak şubeye giderek bilgi almak istiyor. Merkez Bankası ve BDDK tarafından yapılan açıklamalarla, borç yapılandırma süreci resmiyet kazandı. İşte borç yapılandırmasının detayları... Ne zaman yürürlüğe gireceği belli oldu. 2 bin 222 lira taksitle borçlar ödenebilecek.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Tüm vatandaşları yakından ilgilendiren kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili detaylar belli oldu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yapılan açıklamalarla, borç yapılandırma süreci resmiyet kazandı. İşte kredi kartı ve ihtiyaç kredisi yapılandırmasının ayrıntıları...

Vatandaşlar Dikkat Bu Gıdalardan Uzak Durun Narin Güran cinayetinde kritik gelişme Filiz Akın'ın son hali sevenlerini kahretti İran'dan İsrail'e dev füze saldırısı Hapşıran kadının sırrı çözüldü Reha Muhtar'ın sağlık durumu nasıl?