Başrollerde Ryan Reynolds ile Hugh Jackman... Marvel’ın iki sevilen ikonunu buluşturan süper kahraman macerası Deadpool & Wolverine haftanın yıldızı... Filmin birçok gişe rekorunu kırması bekleniyor

Yönetmen koltuğunda Shawn Levy'nin oturduğu, başrollerini Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın paylaştığı Deadpool ve Wolverine hiç şüphesiz haftanın yıldızı... Dünya çapında 360 milyon dolarlık rekor açılış beklenen filmin birçok yeni rekoru da ele geçirmesi bekleniyor. Gişeye meteor gibi çarpması beklenen yapımının dışında alternatif isterseniz korku ve bilim-kurgu türündeki Galaktik Saldırı: Uzaylı İstilası, yerli korku Ahbar ve komedi ile dramı içinde barındıran Şans Eseri yer alıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Deadpool & Wolverine

Filmin Türü: Komedi, Bilim-Kurgu, Aksiyon, 3 Boyutlu, IMAX

Film, sevdiklerini ve tüm dünyayı tehdit eden bir tehlikeye karşı harekete geçen Deadpool'un, Wolverine'i ikna ederek bu tehlikeye karşı birlikte savaşma çabasını anlatıyor.


Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!