Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı. Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı: Bir de Müslüman bir kadınsın...

Kadir Ezildi şu ifadeleri kullandı:

Gamze şu anda iyi sürekli telefonla sürekli irtibat halindeyiz. Diyeceğim çok şey var ama dilimi tutmak istiyorum. Tutmazsam ağzımın ayarı yok biliyorsunuz. Ben sadece nasıl bir fesatlık neyi çekemedin acaba sen o videoyu aile ortamından alarak artık akraba mısın komşu musun kimsin bilmiyorum ama insanlık nasibini almadığın için yani o kıza (Gamze'ye) nasıl bir düşmanlığın var da her şeyi geçtim bunu yapan Müslüman bir kadınsın.

Bir kadın olarak bunu bir kadına yapman nasıl ahlaksızca değil mi? Neyi amaçladın neyin zararını vermeye kalktın? Bütün gün bir aradaydık Gamze ile. Moralini düzelttim hukuki olarak da süreç başladı bunu yapan, yayan herkes hakkında.

Gamze ayrıca bireysel olarak da şikayette bulundu. Ben bunu artık sosyal medyada burada diye getirmek istemiyorum çünkü Gamze her gördüğünde daha da kötü oluyor. O bizim gibi sosyal medyaya alışık biri değil. Mümkün mertebe geri planda kalmasını istiyorum.

Bu süreçte de yanındayım siz hiç merak etmeyin. O viedoyu kim alıp yaydıysa Allah onun belasını versin, bu yaptığı yanına kalmaz. Ben her şekilde nişanlımın arkasındayım. Aile ortamında eğlenilmiş bir video. Videoyu çekende problem yok yayanda problem var. Onu da Allah'a havale ediyorum. Konuyu burada kapatıyorum. 

SÖYLEMEZSEM OLMAZ'DAKİ SKANDAL GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

O GÖRÜNTÜLER İÇİN GAMZE TÜRKMEN HAREKETE GEÇTİ

Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Narin cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı EYT'den Yararlanamayanlara Müjde. İdil Bilgen'in nerede olduğu ortaya çıktı Diploma Ortaya Çıktı Ekrem İmamoğlu Paylaştı