Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı. Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı: Bir de Müslüman bir kadınsın...

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in başı açık görüntüleri Söylemezsem Olmaz programında yayınlandı ortalık karıştı. Görüntülerin yayılmasından sonra bir çok kişi Beyaz TV'ye tepki gösterdi ve mahremiyetin ihlal edildiği söylendi. Gamze Türkmen konuyla ilgili yasal işlem başlatırken, nişanlısı o görüntülerin nasıl servis edildiğini açıkladı ve dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi, Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in başı açık görüntülerini yayınladı ortalık karıştı.

Programa sert tepkiler gelirken Gamze Türkmen'den de konuyla ilgili sert açıklama geldi. Avukatı bir açıklama yaptı ve "Bu durum, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde açık bir hak ihlalidir." denilerek, gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı açıklandı.

Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Narin cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı EYT'den Yararlanamayanlara Müjde. Diploma Ortaya Çıktı Ekrem İmamoğlu Paylaştı İdil Bilgen'in nerede olduğu ortaya çıktı