Balla karıştırıp pişirin öksürüğü kökten bitirin: Öksürüğe doğal reçete bulundu

Öksürük için doğal yöntem

Bal, öksürük için en etkili doğal kaynaklardan biridir. Ancak balla birlikte bazı şifalı besinleri pişirip doğal pastil elde ederek, öksürüğe deva bulabilirsiniz. Balın yanı sıra öksürük için şifalı diğer besinler, zencefil ve limon suyudur.

Uygun bir tavanın içine 1 bardak su ve 1 yemek kaşığı şekeri ilave edin. Karamelize olana dek birkaç dakika boyunca pişirin.

Ardından içerisine 2 yemek kaşığı zencefil suyunu, 1 yemek kaşığı balı ve 1 yemek kaşığı limon suyunu ilave edip karıştırın.

Karışım koyulaşana kadar pişirin ve ardından soğumaya bırakın. Bir fırın tepsisine pişirme kağıdı açın ve üzerine karışımdan alarak daireler şeklinde bırakın. Daireler katılaşıncaya kadar bekleyin. Ardından tüketebilir ve kalanını muhafaza edebilirsiniz. Şifa olsun!

DİKKAT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Semih Çelik'in babasının ifadesi ortaya çıktı Narin'in DNA örnekleri eşleşti Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar Kel yapan şampuanlar belli oldu Bankalarda Kiralık Kasa Ücretleri Ne Kadar? Balla karıştırıp pişirin öksürüğü kökten bitirin