Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? 'Bir ‘rütbe takıp Paşa yapalım’ dememiş' diyen de var destek veren de... AK Partili isimden bomba sözler

TÜRKEŞ AİLESİ RAHATSIZ OLDU

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in 2 çocuğu eski AK Partili Ahmet Kutalmış Türkeş ile İYİ Parti Adana Milletvekili ve Genel başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş, Bahçeli'nin sözlerine tepki gösterdi.

Ayyüce Türkeş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kulaklarıma inanamadım… Bebek katili, terörist başını meclise davet edip konuşma yapmasını isteyen ve umut hakkından yararlansın diyen Devlet Bahçeli’yi kınıyorum" dedi.

"Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir" diyen Ayyüce Türkeş, "Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş'in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz.. TBMM’de yeteri kadar terörist varken bir de onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. Nokta" ifadelerini kullandı.

Ahmet Kutalmış Türkeş ise daha sert ifadeler kullandı. Kutalmış Türkeş, kardeşinin açıklamasını alıntılayarak paylaşım yaptı.

TUSAŞ'a saldırı; olay yerinden ilk fotoğraflar... Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak! Burcuna göre hangi değerli taş olduğun belli oldu İzlemesi zor, sarsıcı bir sinema şöleni...