Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? 'Bir ‘rütbe takıp Paşa yapalım’ dememiş' diyen de var destek veren de... AK Partili isimden bomba sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmralı'da tutuklu bulunan PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a Meclis'ten örgüte silah bırak çağrısı yapması için çağrıda bulundu. Bahçeli'nin açıklaması sonrasında dikkat çeken açıklamalar geldi. Erdoğan isim vermeden destek verdi. Özgür Özel, TBMM'yi adres gösterdi. Alparslan Türkeş'in ailesi Bahçeli'nin açıklamasına sert çıktı. AK Partili isimden itiraf gibi sözler ise dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin Öcalan'a yaptığı çağrı için gelen yorumlar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma gündeme adeta bomba gibi düştü. Kimse Bahçeli'den bu sözleri duymayı beklemiyordu. Bahçeli, "Terörist elebaşı çıkıp tek taraflı silah bıraktığını ilan etmeli. Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" dedi.

Bahçeli'nin bu sözlerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep tayyip Erdoğan isim vermeden destek verdi. Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, Türkiye'nin geleceğinde teröre yer olmadığını söyledi.

Cumhur İttifakı ile birlikte açılan bu yeni sayfanın hesaplara kurban edilmemesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, hep beraber terörün olmadığı bir Türkiye inşa etmek istediklerine vurgu yaptı.

"HEP BERABER TERÖRÜN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE İNŞA EDELİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

Türkiye'nin geleceğinde teröre yer olmadığını herkesin idrak etmesini bekliyoruz. Cumhur İttifakı’nın açtığı tarihi fırsat penceresi kişisel hesaplara kurban edilmemeli. Hep beraber terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim isliyoruz.

Devlet, millet için ve millete hizmet için vardır. Devletin görevi, vatandaşına imkanlar dahilinde en iyi hizmeti sunmaktır. Bu temel konularda zafiyeti olan bir devlet, vazifesini hakkıyla yerine getiremiyor demektir.

Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi... En az 40 bin TL maaşla binlerce personel alınacak Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Şevket Altuğ'un son hali sevenlerini isyan ettirdi Usta oyuncu son yolculuğuna uğurlandı